Företaget

Företaget grundades 1991 och är ett etablerat åkeri med Stor-Stockholm, Roslagen och Uppland som arbetsfält. Vi har omkring 100 fordon och ca 130 medarbetare. Vår fordonspark består av paketbilar, distributionsbilar, kranbilar, schaktbilar samt bil och släp.

I koncernen finns även en lastbilsverkstad.

Driftställen

Vi har 7 stycken driftställen där vi utgår med olika typer av fordon. Vi utgår från, Skogås, Tyresö, Järfälla, Arninge, Norrtälje, Upplands Väsby samt Leksand.

Egen terminal

I våran egna lokal i Norrtälje bedriver vi terminalverksamhet samt distribution och tar med fördel hand om sortering, plockning, packning och lagerhållning.

Linjebil-Turbil

Vi har dagligen fordon som distribuerar mellan Norrtälje-Stockholm-Norrtälje med omnejd. Är du i behov av leverans samt göra prisförfrågan är Du välkommen att kontakta oss under, Transportförfrågan

Medlemskap

Vi är medlem i Transportföretagen samt Svenska Transportarbetarförbundet

Fair Transport

Berglund Transport är registrerade som ett Fair Transport-företag. Det betyder att vi kontinuerligt arbetar med ansvar, trafiksäkerhet och miljö.

Om du som konsument köper en Fair Transport köper du en transport från oss som lever upp till lagenliga krav vad gäller trafiksäkerhet, arbetsmiljö och utsläpp.

Fair Transport är en hållbar affär för alla inblandade där vi som åkeri tar ansvar för en hållbar framtid.

Läs mer om Fair Transport Här

Logo_FT_Tonad_RGB-1024x1024.pngStaffan Berglund Transport AB

Telefon: 08-605 36 81

Besöksadress: Baldersgatan 31, Norrtälje, Postadress: Box 130, 761 22 Norrtälje